Philips lumea tanácsok?
Akik használják, vagy használták.
Mennyi ideig nem nő vissza a szőr, szóval mit takar a tartós szőrtelenítés?
Ha kimaradt borotváláskor pl egy rész, és én azt nem vettem észre, akkor a gépnek lehet baja, vagy csak fáj ahogy leégeti a szőrt, és ennyi?
Benne van a pakliban hogy semmit nem ér,
Barnásabb bőr, sötét szőr kombó esetén?
Láttam olyan videót, és képeket ahol a bőrön megmaradtak az ablak nyomai, ez gyakori?
Illetve az oldalon (philips.hu) olvastam hogy lehet gyantázás után is használni. Szóval nem kötelező csak borotválni?
Többszöri használat után van látványos eredménye, szóval érdemes türelmesnek lenni. De már egy-két használat után is észrevehető változás. Első néhány használat között 2 hetente kell villantani, utána pedig havi gyakorisággal.
- Ha kimaradt részen használod: valamivel kellemetlenebb érzés, de a gépnek ettől nem lesz baja.
- Van a gépen egy ilyen teszt jellegű funkció, amit használat előtt érdemes kipróbálni. Nem kell villantani csak a bőr felületéhez érinteni a gépet, villogni fog az 1-5 közötti fokozatból amelyik az adott bőrtípusnak megfelel. Utána érdemes annak megfelelő fokozaton használni a gépet.
- Nem marad a bőrön nyoma használat után
- Én használat előtt epilálok, nekem így jobban bevált, mint a borotva. Szerintem bármilyen szőrtelenítési mód alkalmazható a használat előtt.
(Philips Lumea BRI-t használok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!