Ha nagy melleim vannak akkor a rövid haj jól állhat?
Figyelt kérdés
Eléggé nagy mellű nő vagxok és a fenekem is formás.
Ezt ne úgy képzeljétek el hogy telt darab vagyok hanem elég vékony de ahoz képest formás.
Le akarom vágatni a hajamat de nem tudom hogy az alakomhoz illene e?
2021. márc. 3. 00:01
11/30 anonim válasza:
Én meghagynám vállig, de ez csak az én véleményem.
12/30 A kérdező kommentje:
Az ilyen vágások hogy vállig vagy mellig hagyjam meg, nem érdekelnek mert ha odáig vágatom akkor sose fogom rövidebbre. Ismerem magamat és ezt tudom
2021. márc. 3. 09:11
13/30 anonim válasza:
Most milyen a hajad? Szerintem nagyon szexi, amit belinkeltél. Én azt mondom, vágasd le mindenképpen :)
14/30 A kérdező kommentje:
Kb. a hátam közepéig érő barna. Nagyon szép ápolt
2021. márc. 3. 09:27
16/30 A kérdező kommentje:
Ezt nem nagyon illik megkérdezni de egyébként 26 vagyok.
2021. márc. 3. 09:35
17/30 anonim válasza:
Én a helyedben megkérdeznék még pár, a környezetedben élő embert, illetve tükör előtt megpróbálnám úgy összefogni a hajam.
18/30 anonim válasza:
Szerintem is próbálgasd ki tükör előtt, hogy úgy kötöd fel kontyba a hajad mintha ilyen rövid lenne és nézegesd hogy tetszik-e.
20/30 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon is összefügg.
Egyébként nézegettem magam felkötött hajjal és egész jól áll úgyhogy le lesz vágva
2021. márc. 3. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!