Mért fakult ki a tartós hajfesték 1 heten belül?
Van 1 éves lenovesem és szőke a hajam a természetes hajszinem 4 azaz barna ami a lenoves is ugye. Elegem lett a szőke hajból állandóan használtam a lila sampont de inkább már hamvasitott mintsem hogy platina szőke legyek tehát sárgás volt a hajam és már nagyon csúnya volt a lenovessel. 1 évig hagytam pihenni a hajam semmi szokites festés max hajvadalas volt de azis max 1x hetente.
Gondoltam lefestem világos barnára a szőke hajam és jól nézne ki a barna lenovessel mint kb az ombre. Úgyis lett volna csak hát a szín az nagyon rossz lett. 2x festettem Garnier olia 7g vel.. Tudom h szőke hajba nincs pigment stb de azt nem vártam hogy 1 hét után kifakuljon tehát szinte újra sárgás szőke a hajam.. A festektol meg barna lett majdnem.. Sötét szoke inkább
Hogy lehetséges ez? Ez pernament hair color nem semi vagy demi hajfesték.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!