11/14 anonim 

válasza:

Ez a hosszúság egyiknél sem tetszik. Amúgy a fazon jó, de a haj is és a szakáll is legyen jóval rövidebb.
12/14 anonim 

válasza:

a szakáll így, ebben a formában elég ápolatlannak hat. Az még okés, hogy a nyakról le van borotválva, de valahogy túl bozontos. Ha rövidebb, akkor jól néz ki a teljes szakáll is, de ha hosszabbra van hagyva, szerintem jobb, ha valamilyen fazonra van nyírva mellette. Ez így ősemberes (pedig szakáll-párti vagyok!)
a haj jó lenne, de túl sok, olyan értelemben, hogy hosszú a pasi homlokához, arcához képest, nem áll jól neki, egy tarajos sülre emlékeztet. :D Ennek a pasinak rövidebb fazon állna jól szerintem.
A tetkók meg borzalmasak.
14/14 anonim 

válasza:

Nem néz ki jól. A szakáll eleve ápolatlanságot sugall, de így az összkép sem szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!