30 év alatti srácok, akiknek szőrös a farka, ti miért nem borotváljátok vagy trimmelitek a szőrt? Még mindig a csupasz vagy borostás pénisz a divat?
en is azt hittem, hogy ez alap, de mindig kifogok egy szoroset :D
pffff
Szerintem elterjedt a rövidített vagy csupasz. Sok nőnek is ma ez jön be. Én ugyan pont 30 vagyok, de én rövidre vágom. Magam kényelme miatt is: nem hullanak a nagy szőrök pl. a kádba zuhanykor, de ha kiverem, akkor is jobb így.
Egy-két haverról is tudom, hogy rövidítik, borotválják, pedig nem metroszexuális stílusúak. A fiatalabb korosztályban és a stílusukra kényesen ügyelők körében pedig még gyakoribb lehet a csupasz fanszőr.
Köszi a válaszokat. Én full natúr vagyok lent, de persze kíváncsiságból borotváltam már, hogy lássam milyen csupaszon. Nekem hiányérzetem volt. Egyébként pár csak, akit megdugtam mondta már, hogy a pucijukat nagyon jól csiklandozta a szőröm és sokat adott az orgazmushoz is. Én lusta is lennék borotválni. Mindennap mosom, a golyókat hintőporozom is, meg metélt vagyok szűkület maitt, ezért a fityma alá se megy szőr.
Amúgy a nyírás még rendben, ha a lány úgy szeret orálozni. De akik borotválják nem pattogzik ki a bőrük? Nem szúr vagy minden másnap leborotválják a zuhany alatt, hogy ne legyen borosta? Megéri ezt a hercehurcát. A fanszőröm szerintem szexi. Minek akarják a lányok, hogy a pasi is kopasz legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!