Sötétvörös hajból lehet barnát "varázsolni"?
Figyelt kérdés
Nagyon sötét vörös- majdnem fekete a hajam, de szeretném, ha az eredetihez hasonló lenne, ami középbarna. A sötétbarna sem rossz, de az is világosabb a mostaninál. Nem hosszú a hajam de annyira meg nem akarom levágatni, amekkora a lenövés- kb 3 cm....2008. dec. 3. 17:52
1/1 anonim válasza:
A vörösnek sajnos ez az átka :/
Nekem is vörös volt a hajam, sőt lila is volt, egész nyáron nem festettem be, kábé június eleje óta. Sokszor moss hajat, akkor eléggé kifakul. Szeptember végén tettem rá sötétbarnát, egész jól befogta (kicsit még vöröses árnyalatú), de ledobja, kiszőkülök (eredeti hajszínem szőke). Viszont másodjára már szinte nem is látszott a vörös.
Esetleg koktélozás, az világosít pár árnyalatot a hajszíneden, utána még jobban befogja a festék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!