Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szivatott szőke hajból kimegy-...

LillyMew kérdése:

Szivatott szőke hajból kimegy-e a barna hajfesték?

Figyelt kérdés
Szivatott szőke hajam van, sötétbarnából, de úgy gondoltam stílust váltok, és visszafestetem sötétbarnára (elől két tincs kiszőkitve), de aggódok, mivel nem szeretném, ha tartós lenne. Szóval az lenne a kérdésem, hogyha befestem újra barnára, mennyi idő alatt megy ki belőle a szín/kimegy-e egyáltalán, és ha tudtok olyat, ami hamar megfakul, akkor melyik márka az?

2021. febr. 27. 14:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy idő után a sok mosástol naptól persze hogy kifakul.Akkor csak szineztest az hamarabb kimegy belole.Viszont ha rendes tartos festekel festeted az bizony több idő mire kikopik:)
2021. márc. 8. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!