Van itt olyan akinek tönkre ment az IPL vagy lézeres szőrtelenítője? Mennyi idő után ment tönkre?
Szia! Én ilyen hobbi háztartási gép szerelő vagyok, rokonságból kaptam már IPL gépet javítani. Alapvetően nem lehet cserélni benne lámpát, de több százezer villantást bírnak a háztartási gépek is, szóval én nem látok benne nagy kockázatot.
Egyszerűen tudod tesztelni van-e még benne "erő". Tedd rá a karodra és ha csíp a villantás, akkor még van benne erő. A szőrt meg is égeti.
És lehetőleg kerüld a sajátmárkás áruházi gépeket, philips, braun, drágább remington, ezek jók.
Szia kedves utolsó tudsz nekem mondani a gépről valamit? Azt mondják nem fáj és nem eget. Hatásosnak gondolod?
Koszonom
Szia,
Valóban nem nem fajt. Érzel egy kis meleg, bizsergo érzést, de egyáltalán nem fájdalmára. :)
Hatásos 100%-ra. Nekem az!
Viszont sajnos akinek világos a szore pl. Szőke, vörös, ősz, annak nem fog működni egyik IPL SEM. De ezek már le vannak írva az oldalon.
Összességében: Én csak ajánlani tudom a SilkyLife készüléket, mert egyáltalán nem fajdalamas(de szerintem egyik IPL sem fájdalmas) és nekem 100%ban bevált. Ha meg egyszer kellene vegyél, ugyanúgy ugyanezt a készüléket vennem meg.
Itt az oldal egyébként: SilkyLife.hu
Olvasd el Te is miket írnak az oldalon, és a hozzászólásokat is nyugodtan. Ja, és bármi kérdésed van, szinte azonnal reagálnak! Én meg nem találkoztam ilyen webshoppal aki szinte egyből reagál, szóval le a kalappal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!