Az arcomon nagyon ki van szaradva a borom, es hamlik. Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 17:10
1/6 anonim válasza:
Azért száraz a bőröd mert kiszárítja a Sodium Lauryl Szulfát!
2/6 A kérdező kommentje:
Ertem, es koszonom, csakhogy nem ez volt a kerdes. :) Hanem hogy mit kene tennem ellene...?!
2008. dec. 3. 20:45
3/6 anonim válasza:
Kérdezz meg egy szakembert,mert látatlanban nehéz megmondani,mitől száraz a bőröd.Sok oka lehet,pl.a fűtés miatt száraz a levegő a lakásban,ilyet örököltél,nem megfelelően ápolod,allergiás vagy vmire stb.Próbálj a lakásban párologtetni,használj antiallergén kozmetikumokat,radírozd le hetente kímélő arcradírral,majd tegyél fel tápláló-hidratáló maszkot.Általában jók az aloe verás vagy E-vitaminos termékek.Tonikot ne használj tisztításnál,inkább arctejet.Ne mosd meleg vízzel és szappannal vagy tusfürdővel.Jó,ha felkeresel egy kozmetikust néhány hetente,aki személyre szólóan tud krémeket ajánlani.Ezenkívül koncentráltabb és töményebb krémekkel rendelkezik,és vannak olyan módszerei,melyekkel mélyebben be tudja juttatni a bőrödbe a hatóanyagokat.
4/6 anonim válasza:
Mint kozmetikus nem magam miatt de én is egy kozmetikust ajánlanék hogy keress fel. Mert ő megnézi a bőröd megfogja Látja! Így picit nehéz! Minden esetre valószínű táplálni kell és jobban is jársz ha kozmetikushoz mész ott tényleg hatóanyag kerül a bőrödre! :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem pedig egy bőrgyógyászt keress fel,mert ő olyan patikai készítményt fog felírni,amit patikában,laborban állítanak elő.Nálam is volt már ilyen,de egy gyógyszertári krém kigyógyított belőle.
A kozmetikus nem tanult olyan mélyreható vegyészetet,mint egy orvos.Mellesleg megjegyezném:pont azért van ennyi allergiás megbetegedés,mert a rengeteg illat,szín és egyéb anyagot tartalmazó készítmény túlérzékennyé teszi a bőrt,sőt,még a szervezetet is,és nem tud máshogy védekezni,mint allergiával,kiszáradással stb.
Az ezt kiváltó kozmetikumok fogyasztási cikkek,arra jók,hogy gazdagítsák az iparmágnások zsebeit,Téged meg tönkretegyenek.
(Nyugodtan le lehet szavazni)
6/6 petra65 válasza:
Nekem az alapozo szaritotta ki a boromet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!