Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem merek elmenni hónalj...

Nem merek elmenni hónalj gyantázásra! Miért, hogyan? . (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tehát eléggé erős a szőr a hónaljamon, és hiába borotválom le nagyon sötét ott a bőr, ilyen zöldes, először azthittem hogy valamelyik felsőm gofja be, de nem, vagy a szőrtüszők ilyenek...Epiláltam, azzal egy kicsit jobb lett, de én akkor is cikinek érzem!

Gyantázásra nem merek menni, mert

1. Nyár van, nagyon meleg

2.Ujjatlanban hogy menjek, ha szőrös...És ha nem kell levenni a felsőt, ha ujjalanban megyek...

3. Ott le kell venni a felsőt?

Segítsetek... Vagy javasoljatok valamit!

Szőrtelenítő krém? (drága:S)

Köszönöm

2010. aug. 17. 15:08
 1/5 A kérdező kommentje:
És még... Nem taszító, ha távolról nézve elég sötét? :S
2010. aug. 17. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj el nyugodtan gyantázásra, ne menj akkor ujjatlanba!Miért baj ha le kell venni?
2010. aug. 17. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Feltétlenül menj el, az a legjobb megoldás, a közmetikus meg tuti tippeket fog adni.

Ha ujjatlanban mész nálunk nem kell levenni, de vegyél rá mondjuk egy rövidujjú inget, amit a kozmetikusnál levehetsz.

Fájni fog, de mivel kicsi a felület, és profi csinálja, hamar végez vele.

2010. aug. 17. 15:23
 4/5 anonim válasza:

Nem kell félni a kozmetikustól, nem a tiéd az első szőrös hónalj, amit lát. Ha nem ujjatlanba mész akkor le kell venned a felsődet, de más is így csinálja. Senki nem frissen borotvált hónaljjal megy gyantáztatni :P

A gyantázástól egy idővel vékonyodni fog a szőr is, meg kikopik valamennyire.

2010. aug. 17. 15:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D De lehet, hogy már csak a jövő nyáron megyek :D:D
2010. aug. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!