Pattanásos hátra, vállra, dekoltázsra milyen jó tippetek van? Nagyon zavarnak és nem tudom mit kezdhetnék vele
Hallottam egy olyan házi praktikát, hogy egy spriccelős flakonba rakunk vizet, rendes tengeri sót(nem asztalit, mert az jódozott) és pár csepp 100%-os teafaolajat, és ezzel minden este a tiszta hátunkra ráspriccelünk és póló nélkül megvárjuk míg valamennyire megszárad/beszívódik, majd így elalszunk, akkor ez segíthet, mert ugye a teafaolaj antibakteriális, gyulladáscsökkentő, a tengeri só is, meg szárít stb.
De gondolom ez nem elég, kinek mi segített? MINDEN taktika érdekel.
Amikkel még próbálkozom: mindig tiszta pólót venni fel(amúgyis nyilván, de úgy értem hogy néha megesik hogy egy pizsi pólót két napig hordok). Nagyon alapos hátmosás, ilyen fürdőszivaccsal, ami segít az elhalt hámsejteket kicsit ledörzsölni, de sajnos nehezen érem el minden pontját a hátamnak. Majd ha jön a jobb idő napoztatni is szeretném óvatosan. Illetve nem nyomkodni, piszkálni, kapargatni.
Persze a belső tisztítás is fontos, igyekszem kevesebb cukrot és "rossz" kajákat enni,és egészségesebben enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!