Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágattam a hajamt, de...

Levágattam a hajamt, de rémesen nézek ki :-( hajnövesztési tippek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 19. 16:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
40%
Nekem is nagyon gáz volt, amikor rövidre vágattam a hajam. De akkor azt mondtam, hogy úgyis ki akartam próbálni már régóta, és most nincs vesztenivalóm, toljuk le akkor már teljesen kopaszra. Az pedig nagyon is bejött, úgy hordom azóta is. Szerintem nálad is megérhet ez egy próbát. 23/L
2021. febr. 21. 19:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire rövid? Nálam a ricinus olaj vált be. Meg az, hogy 1-másfél hetente mosom és mindennap fésülöm vaddisznó sörtés kefével. Ha már vállalhatatlan összefogom.

Mosáskor jó alaposan kimosom és sokáig öblítem. Idővel lehet már 4-5 naponta is mosni. De hihetetlen, hogy nekem mennyit nőtt pár hónappal ezelőtt lapockáig, most meg majdnem a derekamig ér már.

2021. febr. 23. 15:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!