Hogyan tudnám gyorsabban növeszteni a hajam?
Figyelt kérdés
Régebben hosszú hajam volt csak sajnos elkezdtem szőkítettni és egyszer elégették. (Az állapota már normálisnak mondható azóta) De a vége egyre inkább törik. Valaki tud valami jó praktikát/terméket arra ,hogy ne törjön annyira és relatíve gyorsabban nőjön?2021. febr. 15. 21:25
1/4 anonim válasza:
-Ricinusolajos hajpakolás vagy rízsvíz
Maszírozd a fejbőrödet sokszor beinditja a hajnövekedést
2/4 lazapannus válasza:
Én a syoss Beauty Elixir hajolaját szoktam használni hetente, akár naponta és Forcapil kapszulát szoktam szedni amibe lényegébe a hajat és körmöt segítő vitaminok vannak. mióta ezeket használom semmi baja a hajamnak, De persze ez a hajtípustól is függ. Remélem segítettem valamit, nekem ezek használtak.
4/4 anonim válasza:
Rendszeres hajvágással és türelemmel. Persze jó fodrász vágja ne a falusi Icuka akitől kapsz egy charlies frizurát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!