Melyik IPL szőrtelenítők a legjobbak?
köszi az eddigi válaszokat!
és milyen időközönként kell szőrteleníteni ilyen lézeressel? Tényleg használ?
Nézd kérdező, mi a drága? Megvenni az 50 ezres gépet és küszködni a pici fejével (a két láb kb. 1,5 óra) majd 2 év múlva eldobni, vagy költesz rá 100-at (legolcsóbb lumea) és 5-6 évig nyugodtan használod. Nagyjából ennyi ideig bírja a lámpa benne.
Az otthoni felhasználásúak nem olyan erősek, mint a nagy szalonos gépek. Havonta rendszeresen villantanod kell, hogy féken tartsd vele a szőrszálak számát.
Az első 6-8 alkalommal kéthetente kell, aztán elég havonta egyszer. Időközben bármikor borotválkozhatsz, majd látni fogod, ahogy ritkul a szőr, nem fog kipattogni. Szerintem már ezért megéri az IPL.
Ami még fontos, hogy kimondottan sötét szőrszálakra hat. A vörös és szőke szőrrel nem történik semmi, csak a bőrt égeti.
Ez az alap lumea gép. Ugyan azt tudja, mint a 100 felettiek, de ez vezetékes és csak két féle ablak jár hozzá. Szerintem nem kell több, ma már én is ilyet vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!