IPL philips lumea szőrtrlenítő gépem fején megjelent egy fehéres folt. 2x használtam és nagyon figyeltem mindenre. Ezert nem értem. Van esetleg hasonló tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Ha ez nem befolyásolja a használatát akkor nem szeretném visszaküldeni mert szeretném folytatni rendszeresen a kezelést. Esetleg tudtok olyanról hogy másik fejet ,lehet e hozzá rendelni?2021. febr. 9. 07:34
1/5 anonim válasza:
Mégis milyen folt? Egy képet tölts fel róla.
2/5 A kérdező kommentje:
Csinálok ma képet ha hazaérek. Neked is van ilyen géped?
2021. febr. 11. 08:13
3/5 A kérdező kommentje:
Tükröződik és semmi nem látszik belőle...
2021. febr. 16. 08:13
4/5 anonim válasza:
Ez egy természetes folyamat. A működését nem befolyásolja. Ahonnan Én vettem, ott le is van írva a használati utasításban. www.silkylife.hu
5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor tovább használom ,köszönöm 😊
2021. febr. 16. 15:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!