Ez durva szépséghiba?
Figyelt kérdés
epilálom magam ott, teljesen csupaszra. a szemérem dombomon ennek ellenére valahogy olyan érdes a bőröm, nem sima, mintha libabőrös lenne vagy ilyesmi. nem tudom, hogy ez normális-e. és kis pontok vannak rajta. az az igazság, hogy nem nagyon vagyok azzal tisztában, hogy milyen egy szép szeméremdomb, a magamén kívül nem láttam másikat, szóval lehet, hogy hülye kérdés, de ez nagyon gáz? tippek ellene? őszinte válaszokat kérnék. remélem nem tűnök hülye libának..
16/l
2010. aug. 16. 16:07
1/3 anonim válasza:
Ez nekem is így van de szerintem nem dől össze tőle a világ. Ezt amúgy is csak te látod, esetleg a pasid de nem hinném hogy őt ez zavarná.
2/3 anonim válasza:
hintőporozd be vagy babaolaj attól szép puha lesz
3/3 anonim válasza:
radírozd le a bőröd!! attól olyan babapopsi puha és selymes lesz, hogycsak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!