A Skincare Junkie csoportban miért utasítják el a jelentkezést minden ok nélkül?
Mindent megválaszoltam, egy pár napja akartam csatlakozni, hiszen a csapból is az ő hirdetésük folyik. Hallottam már rosszakat az adminokról, de azért ez nagyon gáz.
Mire fel vannak mégis ilyen nagyra magukkal?
Màr be tudtam lépni végül.
Viszont iszonyú bunkó emberek vannak ott, tipikus neveletlen hülye miss pi....csák. Még nem is a moderátorokkal van a baj, hanem egykét csoporttaggal. Úgy látom nagyon fenn hordják az orrukat egypáran.
Azok a gyökerek akik minden posztot kiröhögnek, meg most legutóbb egy 90 éves néni képét lekövérezte valami szürke kisegér csaj.
Szerintem nekem elég is volt ennyi a nagy skincare dologból, inkább szakértőket kérdezek, ezek a hülyék meg az okosszépséggel együtt mehetnek a fenébe.
Egyik ismerősömet is kirakták a csoportból, mert okosszépséggel nem értett egyet és kifejtette a véleményét normálisan és nem bantóan másik platformon. Mondjuk nem is volt sehol kikötés, hogy ennek így kellene lennie, ezért nem tudom hova tenni a dolgot. Azt sejtettem, hogy okosszépség és a skincare junkie csoport közel hasonló gondolkodásmódon vannak, de hogy ennyire függjenek egymástól, azt azért nem.
Nem is az adminok meg moderátorok miatt voltam ott, hanem a tök normális tagok miatt, akik még hozzá is tettek a csoporthoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!