Miért nem tudja szinte egy fodrász sem jól csinálni a munkáját?
Piszkos szőke/világos barna hajam van. Életemben egyszer voltam csak az elképzeléseimnek megfelelő szőke, de utána egyik fodrász sem tudta elérni a kívánt hatást. A töve nincs szőkítve, az alja viszont ki lett, és így nagyon rosszul néz ki. Tavaly elmentem egy fodrászhoz, mutattam neki képet, hogy teljes szőke hajat szeretnék, a tövétől. Aranybarna lett, rezes árnyalattal, amikor elmondtam, h ez nem a kívánt szín, akkor besértődött, és még én éreztem magam kellemetlenül. Később elmentem a legutóbbi fodrászomhoz, már egy nagyon fenszi hajszalon volt, sajnos az árak is hihetetlenül magasak voltak. Kértem, hogy legyek tejszőke, erre javasolta a melírt. Bíztam a tudásában és a szakértelmében, de megint nem lett meg a kívánt eredmény. Látni a lenövést, a hajszínem inkább szürkés...
Hová menjek, hogy megértsék mit szeretnék??? Mintha sok fodrász nem merne szőkíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!