Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jók a pantene termékei?

Jók a pantene termékei?

Figyelt kérdés

Mi a tapasztalatotok a pantene temékeivel kapcsolatban?

(amúgy én göndör hajra venném)előre is köszi a válaszokat.

2008. dec. 2. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek borzalmasan szálkás, töredezett volt a haja, de 2szeri pantene balzsam használata után nagyon gyönyörű lett a haja. Nekem viszont ugyanolyan hatása volt, mint a legtöbb samponnak: semmilyen. :):)
2008. dec. 2. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan mint a legtöbb. Nem rossz,de nem is jó. Nekem egy pozitívumom van vele kapcsolatban, ettől fénylik a legjobban a hajam.
2008. dec. 3. 18:42
 3/4 anonim válasza:
Nekem eddig minden Pantene termektol korpas lett a fejem. De nagyon.
2008. dec. 5. 12:41
 4/4 Zümy ***** válasza:
Nekem meg az a bajom,hog már nagyon sok féle sampont próbáltam és vagy nincs hatásuk a korpás fejbőrömre vagy rosszabb lesz.Viszont egy gyógyszsertári bevált de azt most nem lehet kapni szval msot akarok venni vmi jó sampont .Pl.gondoltam a Pantene-re is..szval csak írjátok a tapasztalatokat :D
2009. dec. 26. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!