Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Változtassak vagy inkább...

Változtassak vagy inkább maradjon ?

Figyelt kérdés

22 éve ugyanolyan a hajam, mindig ugyanúgy hordom. Derékigérő barna dús hajam van. Állandóan előtör a téma nálam, hogy mit változtassak rajta? Gondolkodtam a szinen, festve még sosem volt. Viszont tudom hogy ugyis az eredeti allnak a legjobban, rosszabbat meg nem akarok magamnak. Vagathatnek frufrut de nem tudom hogy allna, mennyire tudnam viselni, mennyire lenne gond vele. Hosszan gondolkodom a legtobbet, de felek az sem allna ugy, esetleg mindig vasalnom kene aztan meg nem no meg.

Mindig oda lyukadok ki, hogy marad minden ahogy van. Tenyleg gyonyoru hajam van, de igy eljek le egy eletet?

2021. jan. 30. 03:19
1 2
 11/11 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
55%
Szerintem vannak már olyan számítógépes programok,ahol "ki lehet próbálni" virtuálisan,hogy milyen haj,hogyan állna.Nem tudom hol csinálnak ilyet,de szerintem van olyan hajszalon-fodrászat,ahol van ilyen lehetőség...
2021. febr. 16. 16:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!