Borotválkozás után egy nappal borosta?
Figyelt kérdés
Párom hiába borotválkozik meg, már másnapra érzem, hogy nagyon szúr, ilyenkor fel is sérti az arcbőrömet. Nem kérhetem, hogy borotválkozzon meg minden reggel, valakinek volt hasonló? Hogy "oldotta meg"?
Wilkinson Sword márkájú borotvát használ.
2021. jan. 27. 20:53
1/5 anonim válasza:
Én férjem is ez a típus. 30 éve vagyunk együtt. Ez nem változott azóta sem. 🤕
2/5 A kérdező kommentje:
Áucs, sajnálom :( Akkor lehet ránk is ez vár. Előtte eldobhatós borotvákat használt, gondoltam a pengék minősége miatt lehet a hamar borostásodás, ezért kapott tőlem karácsonyra egy fokkal minőségibb borotvát, de nem segített sajnos.
Kitartást neked is akkor!
2021. jan. 27. 21:03
3/5 Noren1989 válasza:
Kicsivel kevesebb borotvàlkozàs, és hàtha lelassul a szőr növekedése.
4/5 anonim válasza:
Hagyja jobban megnőni, akkor már nem szúr
5/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretne szakállat növeszteni, és zavarja, ha nagyon megnő a borostája, szóval sajnos ezek szerint maga a növekedés lelassítására nem igazán van megoldás.
2021. jan. 28. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!