Lányok milyen hajápoló termékeket használtok?
Hány naponta mostok hajat?Milyen hajápolót használtok?
Számomra milyen terméket tudtok ajánlani ha gyorsan zsirosodó hajam van,a hajvégem száraz és hamar töredezik.A tarkómnál pedig sokszor viszket a bőr.
Nekem is nagyon korpásodott, száraz volt a fejbőröm. Először megmosom hétköznapi samponnal, leöblítem aztán megmosom mégegyszer kénes samponnal. Így teljesen jó 3 napig.
A viszketés nyáron jelentkezett, amikor még hosszú volt a hajam és rálógott tarkómra. Befülledt alatta fejbőr, sportolásnál különösen.
Heti 3-4 alkalommal mosok hajat, ebből egyszer használok hajpakolást, olyankor "abban" is alszom és csak másnap reggel mosom ki a hajamból. Ez Olaplex Nr. 3-ből, Bleach hajpakolásból és egy pipettányi szelénből áll, vagy a Coco and Eve kókuszos pakolásából és a Miracle haj elixírjükből. Ha extra száraznak érzem a végeit, akkor teszek a Davines, vagy az Olaplex hajolajából is bele.
Ha csak simán hajmosós nap van, akkor Olaplex samponnal megmosom, majd a kondicionálóját rajta hagyom 5 percig és leöblítem. Utána a törölközőszáraz hajamra fújok valamilyen kifésülés könnyítőt, ebből nincs fix kedvencem, kb ami éppen van itthon. Most egy Briogeo-t használok, előtte egy H und M-eset használtam, szóval változó.
Utána ha kifésültem, teszek rá az Olaplex Bond Smootherjéből és olajából a hajvégekre, aztán megszárítom. Utána befújom még pluszba hővédővel és kivasalom, majd ismét teszek rá az Olaplex olajból, akkor már száraz hajra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!