Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék egy henna tetoválást...

Szeretnék egy henna tetoválást, amin egy Ász kártyalap látható. Ezt hova rajzoltassam fel? És kb. mennyi ennek az ára?

Figyelt kérdés

Kicsit kisebbet szeretnék mint egy igazi kártyalap.

Ja és szerintetek nemgáz,hogy 15/F vagyok :D?Nagyon megtetszett a henna.

2010. aug. 15. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Abszolút nem gáz! Sőt, nekem jobban tetszik, mint egy rendes tetkó.. Esetleg ha nagyon megtetszik, később eldöntheted, hogy megcsináltatod-e rendes tetkónak. Esetleg csináltathatnád a vádlidra, kicsit elforgatva, esetleg még úgy is jól nézhet ki, hogy a kártyalap is el van forgatva kicsit (nem pont szemből látszik). Hát nem tudom, hogy máshol mennyire nézne ki jól, de szerintem a vádlidon, vagy egy kicsit mellette, kívül jól nézne ki mindenképp :)
2010. aug. 15. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs, kicsit sok lett az esetleg :P
2010. aug. 15. 17:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy elég szőrös a lábam és nem akarom leborotválni :D
2010. aug. 15. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem hennánál is le kell :/
2010. aug. 15. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
De végülis felkaron is jól nézhet ki :D
2010. aug. 15. 17:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Az árát nem tudjátok kb?
2010. aug. 15. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Az eddigi 4 hozzászóló mind én voltam :P

Amúgy nicsak, beírtam keresőbe, hogy henna tetoválás árak, és ezek az első 4 találatból vannak:

[link]

Itt ár nincs kirakva, de lehet telefonálni: [link]

[link]

2010. aug. 15. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!