Miket használnak a fodrászok a hajra hajvasalásnál?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Voltam fodrásznál a hajamból vágatni, mosta, szárította és kivasalta. Azt szeretném kérdezni, hogy miket használnak és tesznek a hajra, hogy több napig ilyen szép egyenes marad a haj, valamint nagyon puha? (Pedig az én hajam nagyon száraz alapjáraton.)
Köszönöm szépen, ha leírjátok, nagyon sokat segítenétek vele!
Jobb minőségű sampont, balzsamot, hővédőt használnak mint amit legtöbbször mi meg tudunk venni a Tescoba. Legtöbb fodrász akinél én jártam szívesen adott termékeket a vendégeinek. Szerintem te is megkérdezheted pontosan mit használ
2021. jan. 25. 07:49
2/12 anonim válasza:
Miért nem őt kérdezed meg? Millió termék van a piacon, mi nem tudjuk, mit használ.
2021. jan. 25. 08:26
3/12 anonim válasza:
Nem minden fodrász használ olyan hű de kiváló termékeket.Kapásból több olyat ismerek, aki ócskább cuccokat használ, mint amit én itthon. Persze, mert én jó minőségűeket használok, azt amit a fodrászom. Na de lényeg, hogy egyébként ha normális hajápolókat használsz otthon, akkor te is tudsz ilyet csinálni. Annyi a titka, hogy jó technikával kell megmosni a hajad és alaposan, utána szépen kiszárítani, ezt követően pedig vasalni. Ettől lesz igazán fényes és rendezett a frizura, mert ugye egy alkalommal nem oszt, nem szoroz mit tett rá.
2021. jan. 25. 10:10
4/12 anonim válasza:
Persze, hogy puha marad, mert szegény hajad szarrá égette. Majd meglátod, hogy amint kimegy a vasalás hatása, sokkal rosszabb lesz, mint előtte volt. Konkrétan beleégette a formát a hajadba. Nekem is így volt. Ezért nem is megyek már fodrászhoz.
Ha mégsincs igazam, elnézést kérek, én csak a tapasztalataim szerint írtam.
2021. jan. 25. 10:46
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, örülök, hogy segítettetek és leírtátok a véleményeteket!
Egyébként én nem pontos termékre gondoltam névvel együtt, hanem lépéseket, elnézést, ha nem volt jól érthető. Arra gondoltam például, hogy amikor kivasalta a hajam tett rá valami tégelyből egy krém szerüt a hajamra, főleg a végére. Ez mi lehetett?
2021. jan. 25. 13:15
6/12 anonim válasza:
Hővédő krémre tippelek:))
2021. jan. 25. 13:43
7/12 anonim válasza:
Lehetett hajvégápoló, hajfény, wax... sokféle tégelyes termék létezik. nyugodtan kérdezd meg a fodrászt, hogy miket tett a hajadra. Nem fog hülyének nézni, segíteni fog, ellát tanácsokkal, mit használj otthon.
De kérdezd meg a fodrászod, hogy ő mit használ, biztos elárulja. Ha meg nem, akkor figyeld ki, amikor bejújja vele a hajad.
2021. jan. 28. 19:04
9/12 anonim válasza:
Normális fodrász nem használ kallost...
2021. jan. 28. 21:47
10/12 anonim válasza:
Akihez én voltam legutobb fodrász az Loreal Serie Expert terméket használt a hajamra hajpakolás,hővédő spray,sampon és ha jól tudom balzsam is van belőle. Én notinoról rendeltem,de biztos más oldalról is lehet.Nekem a szőke hajammal csodát tesz a hajpakolás egyszerűen imadóm! Ezelőtt kallosos terméket használtam leginkabb pakolást,mondtam is a fodrásznák és mondta,hogy azt nem szereti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!