Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A mindennapos hajszáritás is...

A mindennapos hajszáritás is árt a hajnak vagy csak a mosás?

Figyelt kérdés

Ugyanis minden nap úszok. Ilyenkor akkor is vizes lesz a hajam, ha úszósapkát használok.

Ha nem is mosom meg samponnal, csak leöblitam a zuhanyozáskor, akkor már meg is kell száritani. Ez is ugyanolyan ártalmas, mint a napi hajmosás?

2008. dec. 2. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
A hajad típusától is függ. Ha nem túl hosszú és nem töredezik, valamint alapból nem nagyon száraz tapintású, akkor szerintem nem lehet gond abból, ha minden nap leöblíted. De sampont tényleg ne használj minden nap!
2008. dec. 2. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nekem ha csak leöblítem mindig szörnyű lesz a hajam.

Akkor inkább már meg is mosom minden nap samponnal. Nem kell nagyon, úgyis minden nap mosod. Vannak ilyen enyhe samponok amiket lehet használni minden nap.

Hetente több alkalommal használj hajpakolást az is jót tesz.

Hajszárítót ne használj inkább szárítsd a hajad bent a meleg szobában. Vagy csak kicsit szárítózd.

2008. dec. 2. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen meg kell szárítanod úszás után akkor azt javaslom használj lemosást nem igénylő (pl. fújós)balzsamot ami megtapad a haj felületén, akkor nem teszi annyira tönkre a szárítás.
2008. dec. 5. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tartom jó ötletnek a fújós balzsamot napi szinten,mert a zsírosodás is hamarabb kialakul,annak kúrálása alatt meg nem a legjobb a mindennapos öblítés sem.

Nyáron - sztem - sapkával oldd meg,vagy csak félig szárítsd meg; a természetes száradásnál nincsen egészségesebb,télen pedig szárítsd nyugodtan,mert a félszáraz haj meg a hideg levegő szinte a korpásodásnak.A baizsam pedig rátesz még egy-két lapáttal.Tapasztalatból mondom.

2008. dec. 6. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
2.mondatom korrigálása:szinte melegágya a korpásodásnak
2008. dec. 6. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
En,ha fodraszhoz megyek es nem kell mosni a hajam csak benedvesiteni,a fodrasznom mindig mondja,hogy csak a hajveget vizezzuk be,mert ha sampon nem eri a fejbort csak tiszta viz,akkor az karos.Viszont,ha minden nap hajat mosol samponnal,az se jo,mert jobban zsirosodik tole a hajad.
2008. dec. 11. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
A szaritasrol ne is beszeljunk.Amikor csak lehet kerulni kell.Nagyon karos a hajnak.
2008. dec. 11. 11:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor most mit csináljak? Üljek az öltözőben 2-3 órát és várjak, amig magától megszárad? Vagy hogy lehet úgy úszni, hogy ne legyen vizes a hajam? Ti mit csinálnátok?
2008. dec. 11. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!