Használtál már ilyet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Göndör hajú lányok segítségét kérem! Használtatok már Nivea Straight& Easy hajkiegyenesítő sampont vagy krémet? Hatásos volt? Ha nem akkor van rá valamilyen más termék ami nektek bevált?
Előre is köszi a válaszokat.:):)
2010. aug. 15. 15:43
1/7 anonim válasza:
próbáltam már, használt is, de ne számíts nagy különbségre :D
2/7 anonim válasza:
Én sampont használtam. Nem lett tőle egyenes a hajam, de könnyebb volt vasalni, meg kifésülni. És nagyon jó az illata *.*
3/7 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a válaszokat!Várom még az észrevételeiteket!
2010. aug. 15. 17:18
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
a shauma nekem semmit nem használt.most vettem syoss hajhabot az elég jó.(bár eddig csk 2* használtam.)
6/7 anonim válasza:
Én a niveától a Göndör/ hullámos hajra való sampont (Flex the Curls?, narancsszínű)használom.Nagyon jó!De a többi csaodaszer sem egyenesítí a hajat és ez legálább szép loknikat csinál.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat utananézek ezeknek!Akinek van még más ötlete megírhatja!:)
2010. aug. 25. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!