Elég zsíros tapintású a bőröm és azt szeretném kérdezni,hogy van-e valakinek valami házi praktikája,ami ezt eltünteti vagy segít rajta valamit?
Figyelt kérdés
Ha lehet,akkor olyanokat írjatok,amikhez nem kell semmi extra alapanyag,de mégis hatásos!Előre is köszönöm!2008. dec. 2. 13:14
1/4 anonim válasza:
Reggel és este minden szappannal mosdottam,egy idő után szárítja a bőrt. Nekem bejött...
2/4 anonim válasza:
Én is szappannal, pontosabban Dove szappannal mosom az arcom reggel és este. Azelőtt nekem is eléggé zsíros volt a bőröm , de nagyon szépen rendbe jött. Látható a különbség.
3/4 anonim válasza:
A szappan nekem eltömítette a pólusaimat. Én az élesztőt javaslom. Olcsó, csak fel kell vizezni és még a miteszereken is segít.
4/4 anonim válasza:
A Dove szappan az egyik legjobb hidratáló hatású szappan (nem csak a reklám szerint),az pont az ellenkezőjét váltja ki,de legalábbis nem tűnik el a zsírosság.
Kérdésre:
A lanolinos Baba szappan a legjobb megoldás - sztem - mert a lanolin természetes anyag (birkafaggyú),jó bőrregeneráló hatása van.Zsíros arcbőr esetén az esti zuhanyzást követően mosd meg alaposan az arcod,és hintőport kenj rá-ha lehet,patikait (illatanyagmenteset),így feküdj le.Ugyanez a praktika érvényes a zsírosodó kézbőrre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!