Miert narancsboros a fenekem 17 eves letemre?
Figyelt kérdés
mindig is sportoltam, par eve vegzek aerob edzest es kardiot is, tehat edzem fenekre, viszont megis van rajta egy kis narancsbor.
normalis testalkatom van, kicsit sem vagyok duci, sosem volt jelentos sulyvaltozasom.
2021. jan. 19. 12:11
1/7 anonim válasza:
A Wikipédia ezt írja:
"A serdülőkoron átesett nők több mint 90%-át érinti, ritkán férfiakban is előfordul. Leggyakrabban a combokon, a fenéken, ritkábban a has bőrén jelentkezik. Szigorú értelemben nem számít kóros állapotnak. Bár többféle kezelési lehetőség is rendelkezésre áll, hatékony terápiája a mai napig nem megoldott, és a különböző eljárások hatékonyságáról is megosztott az orvosi szakirodalom."
2/7 anonim válasza:
Genetika. Pont a fenék részen szinte mindenkinek van. Persze sokszor főleg fiatalon nem olyan feltűnő. Szerintem te se foglalkozz vele. Azt a picit szerintem más észre sem veszi, csak neked feltűnő.
3/7 anonim válasza:
szerintem amúgy vonzó a mérsékelt mennyiségű narancsbőr, nagyon nőies.
4/7 anonim válasza:
Ez a szövetek közötti nedv okozza nem a zsìrsejtek. Kezdeni nagyon nem lehet vele semmit.
5/7 anonim válasza:
Genetika sajnos, szintén sportoltam egész életemben és nekem is van
6/7 anonim válasza:
genetika es az is lehet, hogy a helytelen taplalkozas is ratesz egy lapattal. arrol nem irtal, miket eszel.
7/7 A kérdező kommentje:
vegetarianus vagyok
2021. jan. 19. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!