Hajsimító szer használata mellett lehet hullámosítani is a hajat?
Figyelt kérdés
Tudom, ez így ellentmondásosnak tűnik.
A baj az, hogy a hajam természetes állapotában nem szépen hullámosodik, hanem össze-vissza. Egy kusza, fénytelen, esetlen szénaboglya, ha nem használok hajvasalót. Azonban a hajvasaló magában nem elég, mert a simaságot egy nap alatt kirugja és megindul minden irányban. Kell a hajsimító spray is, na azzal a következő mosásig többnyire normális formáju és fényes, rendezett marad. Szeretnék enyhén hullámosat is. A hajfixálók önmagukban nem válnak be nekem, csak a hajsimito folyadék fixálja. Lehet annak használata után is hullámokat szárítani a tincsekbe vagy felesleges bajlódi vele?
2021. jan. 18. 18:28
1/2 A kérdező kommentje:
Nos tehát az is a célom, hogy maguk a hajszálak legyenek "egyenesek", ezáltal fényesebb, egészségesebb kinézetűek és nem feltétlen maga a frizura legyen sima.
2021. jan. 18. 18:30
2/2 anonim válasza:
Nekem az segített sokat, hogy kiszárítottam a hajam és utána göndörítettem be. Ezzel elértem azt a sima hatást amit te szeretnél, és mellette göndör is a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!