Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bepált a szám széle! Mit...

Bepált a szám széle! Mit csináljak? Hasonloó a herpeszhez egy kicsi.

Figyelt kérdés
már alkoholoztam sóval, olyat is ami leszárítja, de semmi. Nagyon fáj és Napokon belül megyek egy buliba, és lesz ot pár jó srác és nem akarom, hogy így lássaak. Házi módszerek nagyon jók lennének :)
2010. aug. 14. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
neogranormon
2010. aug. 14. 22:09
 2/6 anonim válasza:
100%
nekem ilyenekre a gyógyszertárakban kapható ajakír vált be
2010. aug. 14. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy hívják, hogy szájzugfertőzés, így keress rá. Amúgy elmúlasztásában nem tudok segíteni, mert nekem nem volt még soha, csak egyik barátnőmnek. Ő amúgy a napi 3 liter víz megivására esküszik, merthogy ha 3 napon keresztül ilyen sokat iszol, az minden fertőzést kimos :D De ez persze nem egy tudományos megközelítés, neki elmúlt ugyan, de nemnagyon hiszek benne, hogy ezmiatt. Mindenesetre nem árthat ilyen melegben :D
2010. aug. 14. 23:44
 4/6 anonim ***** válasza:
bocs külön írják: szájzug fertőzés...
2010. aug. 14. 23:45
 5/6 anonim ***** válasza:
én régen oxicort sprayvel kezeltem két-három nap alatt teljesen elmúlt, de az már vényköteles.
2010. aug. 15. 02:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat.Megy zöldike mindenkinek.
2010. aug. 15. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!