Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Colour b4 kiszedné a festéket...

Colour b4 kiszedné a festéket a hajamból? Milyen eredményre számíthatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 1 éve van gesztenyebarnára (elég sötét vöröses barnás) festve az eredetileg szőkésbarna hajam. Most ki szeretném szedni belőle a festéket, de nem akarom szőkíteni a hajam, nem is volt a festés előtt sem, így a colour b4 termékre gondoltam, hogy kipróbálnám. Volt esetleg valakinek tapasztalata vele akinek hasonló színű a haja? Vagy mennyire szedné ki belőle a festéket, kb milyen színre számíthatok?

2021. jan. 15. 00:22
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Ne használd. Nekem teljesen tönkre tette a hajam szerkezetét és nem is szedi le teljesen, ráadásul drága is.
2021. jan. 15. 01:28
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Nekem olyan 70%-ra kiszedte vörösről (majd rá barna kétszer), sötétszőke vagyok alapból, olyan vöröses árnyalat megmaradt, de elégedett voltam vele. Szerintem ha a festék nem tette tönkre a hajad, valószínű ez se fogja.
2021. jan. 15. 01:36
 3/9 A kérdező kommentje:

Igazából a festéktől nekem még szebb is lett a hajam, nem hogy tönkre tette volna.

Azt olvastam mondjuk, hogy a colour b4 nagyon kiszárítja a hajat és kell utána valamilyen balzsamot használni, de a szőkítés szerintem sokkal jobban tönkretenné a hajam és nem szeretném semmiképp szőkíteni.

2021. jan. 15. 10:26
 4/9 Metionin ***** válasza:
71%
Nekem 7-8 évnyi feketét szedett ki egy használattal vörösesbarnára (az alap hajszínem szőke). Arra kell ügyelni, hogy minden utasítást tarts be, főleg az öblítési időt mert ha elcseszed akkor visszasötétedik. Most van egy Colourless nevű hajradír, arra azt hallottam hogy jobb mint a B4 de nem próbáltam.
2021. jan. 15. 11:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor azért van esélyem, hogy az 1 évi festést még nagyjából csak kiszedi.

A Colourless-re majd még rákeresek. Azt hol lehet kapni?

2021. jan. 15. 16:08
 6/9 Metionin ***** válasza:
Én müllerben láttam de végül nem próbáltam ki mert elég volt 2 B4 és utána egy kis koktélozás végül a szőkéhez. Azt festettem utána színesre. De krémmánián azt írják hogy nagyon jó.
2021. jan. 15. 20:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Müller sajnos elég messze van tőlem úgyhogy marad szerintem a B4.

És a B4-t akkor te 2-szer használtad és elsőre szedte ki vörösesbarnára a festéket?

2021. jan. 15. 23:28
 8/9 Metionin ***** válasza:
Igen, elsőre vörösesbarna lett, másodszorra narancsos, utána koktélozás után lett szőke.
2021. jan. 16. 11:58
 9/9 anonim válasza:

Bár már későn írok, szeretném megosztani a tapasztalatom.

Én nem ajánlom, mert a sötétbarnára festett, alapból szőke hajamon használtam, először világosbarna lett, de pár nap után visszasötétedett.

2021. ápr. 28. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!