Colour b4 kiszedné a festéket a hajamból? Milyen eredményre számíthatok?
Sziasztok!
Kb 1 éve van gesztenyebarnára (elég sötét vöröses barnás) festve az eredetileg szőkésbarna hajam. Most ki szeretném szedni belőle a festéket, de nem akarom szőkíteni a hajam, nem is volt a festés előtt sem, így a colour b4 termékre gondoltam, hogy kipróbálnám. Volt esetleg valakinek tapasztalata vele akinek hasonló színű a haja? Vagy mennyire szedné ki belőle a festéket, kb milyen színre számíthatok?
Igazából a festéktől nekem még szebb is lett a hajam, nem hogy tönkre tette volna.
Azt olvastam mondjuk, hogy a colour b4 nagyon kiszárítja a hajat és kell utána valamilyen balzsamot használni, de a szőkítés szerintem sokkal jobban tönkretenné a hajam és nem szeretném semmiképp szőkíteni.
Akkor azért van esélyem, hogy az 1 évi festést még nagyjából csak kiszedi.
A Colourless-re majd még rákeresek. Azt hol lehet kapni?
Müller sajnos elég messze van tőlem úgyhogy marad szerintem a B4.
És a B4-t akkor te 2-szer használtad és elsőre szedte ki vörösesbarnára a festéket?
Bár már későn írok, szeretném megosztani a tapasztalatom.
Én nem ajánlom, mert a sötétbarnára festett, alapból szőke hajamon használtam, először világosbarna lett, de pár nap után visszasötétedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!