Kozmetikusok, ezen mennyit lehet javítani?
Férfiként eddig furának tartottam, hogy elmenjek kozmetikushoz. De hallottam, férfiként sem gáz. Még nem tudom hogy elmenjek-e. Szerintetek mekkora változás lenne és hány alkalom után?
El tudják tüntetni teljesen a foltokat? Mire számítsak?
Nem vagyok kozmetikus és valamiért nekem a képet se tölti be, na mindegy szóval szerintem nem gáz férfiként kozmetikushoz járni, a nőknek(legalábbis nekem ) imponál, ha egy férfi foglalkozik magával :)
Egyébként egyik fiúbarátom is jár arctisztításra+ ismerek egy 30 éves pasit aki tarkó gyantára szóval no para :D
Nagyon sok férfi jár hozzám. És nem mind gazdag! Csupán igényesek magukra!
Kezelhető az arcbőröd.
Tisztításra(nyomkodás) szükséged van. Látszik a képen hogy több comedod van, illetve egy két gyulladás és heg.
A gyulladásokra és hegekre is több hatásos kezelés van. Kozmetikusonkét más és más kezelések és eljárások vannak. A hegekre és foltokra a savas hámlasztó kezelések nagyon hatásossak.
Idő nemtudok mondani hogy alkalom elég rá. Egy tuti nem elég.
Ha több nagyobb pattanásod is van, akkor érdemes kivizsgáltatnod magad.pl: rossz fog is állhat a háttérben
Fogaimmal semmi gond, bár nem tudom mi számít nagy pattanásnak.
20 éves vagyok, ilyenkor tudtommal még normális, hogy sok a hormon.
Bőrgyógyász kenőcsöt ad rá, vagy lézeres műtét? Nem akarok túl sokat költeni rá. Ha Bőrgyógyász, akkor sztk vagy magán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!