Milyenek ezek a natúrkozmetikumok? Milyet ajánlanátok?
A Mannát ismerem, egész jónak tűnik, de olvastam, hogy pár éve volt valami balhé körülötte. Azóta mennyire számít jónak?
A másik a PomPom, nemrég láttam hirdetéseket, meg dicsérő hozzáaszólásokat, bár jobban még nem néztem utána az oldalnak.
Valakinek van tapasztalata valamelyikkel? Esetleg mindkettővel, összehasonlításképp?
De ajánlhattok más márkát is, ha tudtok. :)
Magister sem rossz. A marketing jobb, én felültem a "vonatukra '. A" szakértők " által összeállított rutinomhoz tartozó termékemet megvettem (majdnem ötven ezer forint volt az első kör...) ezek nagy részétől kipattogtam... Kis fehér gombócok lettek rajtam. Felvettem a kapcsolatot egy" szakértővel " újabb rutint írt össze, szintén majdnem ekkora árban. A két rendelésből négy db terméket tudok használni. Többit elosztogattam :( hatalmas csalódás. Egy Drogériás cucctól sem pattogtam ki, csak szerettem volna esélyt adni a természetes anyagokból készült termékeknek.
Ilcsi lesz a következő, amit kipróbálok.
Én vettem egy Manna szappant még karácsony előtt és teljesen meg vagyok vele elégedve. Szerintem a termékcsaládból fogok még bőven vásárolni.
Kellemes illatú és csak természetes összetevőket tartalmaz. Nekem nagyon bejön a Manna termékcsalád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!