Lányok, ti vágtátok már meg magatokat ott lent borotválkozás során? Intim borotválkozás.
El szeretném kezdeni magam borotválását odalent. De nagyon félek, hogy mi van akkor ha megvágom magam. Anyám is rémisztget, hogy biztos megvágom valami fontos részemet odalent, és akkor nagy baj lesz. Azért annyira béna nem hiszem, hogy vagyok, tehát én nem ettől félek, hanem, hogy mondjuk a csiklómba egy picikét belevágok és fájni fog. Lányok, ti vágtátok már meg magatokat ott alul borotválkozás közben? Nagyon fájt? Meg félek, hogy rosszul is lennék. Az a baj, hogy a csiklóm körül annyi szőr van, hogy nem látom, hol van a bőr. Hogy csináljam, hogy ne vágjam meg magam?
Privát üzenetekre nem válaszolok.
16L
Én kb 14 éves korom óta borotválkozom ott és még sosem vágtam meg magam. Arra figyelj hogy melegvízben borotválkozz úgy hogy már puha a bőröd, utána pedig a szeméremdombodat kend be valamilyen testápolóval (vigyázz hogy beljebb ne menjen)
16/l
Én fiuként mikor elkezdtem odalent szőrt csökkenteni, kezdetben féltem, hogy a zsacsit megvágom, (ugye elég ráncos, nem sima ott a bőr, meg ugye maga a formája sem).
De a mai eldobható fejes borotvákkal nem lehet megvágni.
Az elektromos borotvákat viszont nem használnám soha ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!