Hogy szőrtelenítsek ha érzékeny a bőröm?
Figyelt kérdés
Próbáltam mindent már, de pöttyös a lábam mindentől. Gyantától meg az egész felület piros lesz. Kentem rá nyugtató krémeket is, az sem használ semmit. Mit tehetnék még?2010. aug. 14. 16:06
1/4 anonim válasza:
Próbáld ki azt, amit én csinálok, hátha ez bejön:
Fürdés közben kend be a szőrteleníteni kívánt területet tusfürdővel-szappannal, habosítsd be teljesen, majd folyamatos vízsugár mellett szedd le eldobható borotvával, nekem ez tökéletesen bevált, és olcsó is a módszer, hiszen csak az eldobható borotvát kell megvenned pluszban.
2/4 A kérdező kommentje:
Pont ezt szoktam csinálni mostanság, de pöttyös vagyok ugyanúgy. Sőt, utána 4-5 óra múlva már borostás a lábam:(
2010. aug. 14. 17:41
3/4 anonim válasza:
Naa én ugyan ezt csinálom mint az előző válaszoló, mert nekem is ilyen hülye bőröm van.Csak még annyit tennék hozzá, h utána kicsit ki lesz száradva a lábad elvileg(mert nekem igen) de aznap ne kend be max valami mindenféle illatanyag mentes testápolóval, mert a többitről is kipöttyösödik..:)
4/4 anonim válasza:
Huhh akkor passz.De attól függ h mennyire pöttyös.Kicsit nekem is az és az nem gáz.A borosta meg hát ja...nekem 1 napot bír már csak ki.télen gyantáztasd le(akkor úgysincs rövidnaci) és akkor kicsit gyengül.(előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!