Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 40 szál hajszál jött ki...

40 szál hajszál jött ki fésülködés után?

Figyelt kérdés
Gáz? vagy normális?
2010. aug. 14. 14:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hát, akármit is írnak, szerintem a napi 100 szál az sok. az már nem normális... Szerintem a napi kb. 30 szál a normális. Hihetetlen miket tudnak írni... naponta 100 szál, vagy akár 40.. az szerintem nagyon sok. Gondolj csak bele egy héten akkor mennyi hajad kihullik. 2 hét alatt majdnem egy marokkal :S Ha ez szerintetek normális akkor betegek vagytok. Én a napi 10 szál miatt is aggódok eléggé...
2010. aug. 15. 14:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha ez egyszer fordult elő, akkor lehet, hogy csak a stress okozta, vagy véletlenül volt... de ha ez folyamatos, és látványos is (pl. már nem annyira dús a hajad, mint volt, vékonyabb a copfod, ha összefogod stb.), akkor vmit kellene vele kezdeni. Nekem is volt egy ilyen "brutál" hajhullásos fázisom (érettségi előtt, agyonhajszolva stb., szval főleg a stressz miatt)-nekem nagyon sokat segített a Svhwarzkopf Bonacure hairtherapy családjából a "hair growth" névre hallgató sampon, amit direkt hulló hajra találtak ki. Én fodrásznál vettem, de esetleg fodrászkellékesnél is lehet (én egy ilyen üzletben voltam, ott pont ez nem volt a Bonacure-ból). Nem azonnal, de egy-két hét/hónap után már érezni lehetett a hatását.

Ha ez sem segít, akkor én a helyedben elmennék szakemberhez.

21/l

2010. aug. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!