Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Na milyen lesz estére? Megmost...

Na milyen lesz estére? Megmostam a hajam, megfésültem és befontam 2ágba. Estére hullámos lesz? Kb 5óra múlva bontos ki. Elég vastag és hosszú a hajam.

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha vastag a hajad, akkor 5 óra alatt meg se szárad. Nekem 24 óra is kevés, ha befonom. Ezért amikor kibontom még nedvesen, azonnal kinyúlik. Ha meg szárazon fonom be, semmit nem ér. De remélem, neked nem ilyen erős a hajad :)
2010. aug. 14. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:

hát szerintem nem kellet volna teljesen kifésülnöd, mert akkor kifésülöd az eredeti hullámokat is, hacsak nem alapból szögegyenes a hajad.

és 5 óra múlva szerintem se fog megszáradni, nekem egy éjszaka alatt nem szokott, pedig nincs olyan sok hajam.

szóval ha nem szárad meg, nem bontsd ki! hanem szárítgasd hajszárítóval, és miután teljesen megszáradt, akkor szedd szét. és ugye hajhajbot tettél rá? mert ha nem, akkor nemfog sokáig hullámos maradni, hamar kilógja...

2010. aug. 14. 14:11
 3/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem raktam rá :( és ha majd kibontottam rakok rá hajlakot? vagy habot? akkor sem lesz jó egész éjszaka?
2010. aug. 14. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
ha addigra megszárad szerintem akkor benne marad,nekem sem kell hajhab hogy sokáig benne maradjon.
2010. aug. 14. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsit várni kellett volna a fonással, én megvárom amíg majdnem megszárad, becsavarom/fonom és ha megszáradt szétbontom, így nekem sokáig benne maradnak a hullámok, nde nekem alapból is van benne pár hullámos tincs.
2010. aug. 14. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Szárítsd meg teljesen, aztán fond be és a befonott copfokat éppenhogy nedvesítsd be egy kis vízzel, de az is jó, ha göndörítő habbal nedvesíted be. Legjobb ha lefekvés előtt csinálod, így reggelre tuti hullámos lesz. HA erősszálú a hajad, akkor tartós az eredmény, ha az a vékonyzálú-szögegyenes-zsírosodásra hajlamos típusú, akkor kevésbé lesz tartós, ez esetben érdemes hajlakkal fixálni.
2010. aug. 14. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is úgy szoktam, ahogy az utolsó leírta.

Megszárítom + befonom vagy összecsavarom gumóba + megnedvesítem + lefekszem aludni. Másnapra gyönyörű loknis, és nem nagyon megy ki belőle (bár nekem alapban erősebb, kicsit hullámosabb hajam van).

2010. szept. 11. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!