Szőke hajhoz sötét barna közepes vastagságú szemöldök?
már párszor hallottam vissza negatív kritikákat, hogy az emberek szerint nem áll jól világos szőke hajhoz a nagyon sötét szemöldök.. eredendően sötét barna hajam van és világos szőkére van festve, a szemöldökömmel egyszer próbálkoztam, de annyira elronottam, hogy kozmeitkus lett belőle végül.. kb ilyen arányban képzeljétek el a szineket:
a szemöldököm is kb iylen vastag és ilyen ívű, kb. egy két árnyalattal sötétebb. a bőröm télen nyáron hófehér. világosítsam jobban vagy nem kell?
hát azért ennyire barna ne legyen.
lehet barna, de nem ilyen, ami szinte már fekete
szerintem legalább olyan nagyon világos szőkésbarnásra világosíttasd ki (kozmetikussal :D)
őszintén szólva szerintem a barna szemöldök meg a szőke haj oO
kiszel tünde xD szóval szerintem szőkíttesd :)
köszi a válaszokat!
igen, egyszer én is túlzásba estem, és annyira szőke lett, hogy távolról nem is látszott, ami azért nem előnyös, mert nagyon is meghatározza az arcvonásokat, főleg az enyémet:) akkor azt hiszem meg fogom beszélni a kozmetikusommal, hogy mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!