Melyik a legjobban hidratáló ajakápoló?
Figyelt kérdés
Amitől visszanyeri a feszességét reggelre az ajkam, ha éjszakára bekenem.2021. jan. 9. 10:31
1/9 anonim válasza:
Én gyógyszertárban készített szőlőzsírt szoktam venni. Nekem teljesen bevált. Előtte egyes boltitól allergiás reakcióba lépett a szám.
2/9 anonim válasza:
Nekem a sötétkék csomagolású Labello vált be.
3/9 anonim válasza:
Nekem az Uriage ajakápoló stick vált be eddig.
6/9 anonim válasza:
Egy ideig Himalaya-t használtam (kakaóvajasat), de tavaly azt tapasztaltam mintha romlott volna a minősége, ezért lekaptam a polcról egy sima Bebe-t,és teljesen jó.
7/9 anonim válasza:
Carmex nagyon jó:))
Nekem kicsit úgymond dúsítja is az ajkaimat
8/9 anonim válasza:
Nekem az Alverde körömvirágos a kedvencem.
9/9 anonim válasza:
a száj hidratálását ne csak egy ajakápolóval intézd el, rendszeresen kell radírozni, maszkot tenni rá, krémezni, masszírozni és emellett kell csak ajakápolót is venni a mindennapokra. a la roche posay ajakbalzsam bevált, de van nekik cicaplast b5 vagy ennek cicaplast szájkrém változata. a gyerekem szája eljesen ki volt cserepesedve, elég durván, két nap alatt rendbehozta.
Amúgy meg dermarollerezni is lehet a szájat, ettől a kollagénrostok megerősödnek és teltetté válik az ajak. egy tömegnövelő szájfény ha sminklesz és nagyon szép lesz az ajkad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!