Hogyan tudnám megcsinálni szépen ezt a hajat?
Taft Hajhab.Nekem is ien nagyon göndör a hajam,és totál beválik ez a hajhab!
Nedves hajra kell feltenni!
És neked alapból egyenes a hajad? és csak rákened a hajadra és nem csinálsz mást és begöndörödik? nem zsírosodik hamar tőle a hajad? Így keressem a boltba: Taft hajgöndőrítő hajhab?
Köszönöm a segítséget
00:22 kommentelő vagyok!
A hajam ien se nem göndör se nem egyenes,de inkább egyenesnek mondanám.
Ha nedves hajra felkened sztem tuti.Nekem legalábbis bevállik..Úgy szoktam felkenni h először egy kicsit szárítom a és amikor még nedves akkor dobd előre a hajad és ne belefésüd hanem fujj egy kicsit a kezedre és markold meg alulról a hajad és dolgozd bele(sorry jobban nem tudtam elmagyarázni)
Nem tudom h zsíros lesz-e tőle ,mert nekem így is úgy is zsíros,szóval nemtom..de nem hiszem (:
Am ien kék hosszúkás flakonban van..Schwarzkopf Taft hajhab.
Am nincs mit.[:
00:02-es kommentelő vagyok:
Most meg néztem a neten a rendes neve:Schwartkopf Taft Looks hajhab. Így keress rá a google képeknél,narancssárga-kék flakonban van,sztem nézd meeg h könnyebben felismerd a boltokban.A rossman-ban,dm-ben láttam de sztem tescoba is van.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!