Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen színű melír lenne jó?

Milyen színű melír lenne jó?

Figyelt kérdés
Sötétbarna hajam és fehér bőröm van. Szeretném melírrel feldobni, csak nem tudom milyen lenne jó. Szőke már volt, most valamilyen más színt szeretnék, valami fiatalosat (16 éves vagyok). Milyen színeket ajánlanátok?
2008. dec. 1. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
ha visszafogottabbat szeretnél akkor világosbarnával is nagyon jól tud kinézni. A vörös is jól passzol a sötéthez meg a padlizsánlila. Szerintem a narancssárga is veszettül jól mutat a barnában de lehet hogy ez csak egyéni vélemény:p
2008. dec. 1. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Talán a L'Oréalnak vagy a Wellának van most egy melírozó festéke. Valami viszonylag új. Az a neve, hogy mátrix (nem a Mátrix márka. hanem egy hajfesték)

Nekem olyan volt benne. Ilyen szép vörösesrózsaszín :) Nekem nagyon tetszett. De ezenkívül van narancssárga, meg ilyen szőkés.. Szerintem nagyon szépek. És nemis kell előtte kiszőkíteni, így nem roncsolódik annyira a hajad :)

(Amúgy nekemis sötétbarna, és rendesen befogta)

2008. dec. 1. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindegyik variáció nagyon tetszik, nehéz lesz döntenem:)
2008. dec. 2. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!