Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Árt a hajnak, ha vizesen...

Árt a hajnak, ha vizesen fésülöm mosás után?

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Én olvastam egyik portálon, hogy vizesen a haj 3x sérülékenyebb, mint szárazon. Szóval csak óvatosan, mert könyebben megtörhet.
2010. aug. 14. 11:00
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

jaaj ez a nagy luxxus -.-"

miért ne lehetne kifésülni? régen fésű sem volt baz.d. :D

amúgy komolyan semmi értelme ennek a kérdésnek :/

Fésülködj nyugodtan .. max megfulladsz .. a hajadból kiszivárgó víztől :'D

-.-

2010. aug. 14. 11:01
 13/14 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel, mert azt hallottam valahol, hogy jibban törik tőle. Ki tudom fésülni szárazon is, max. 20 perc, de ha vizes, még 10 se kell. És szerintem több hajam hullik ki, ha 20 percig cibálom. egyébként is lentről felfele, fokozatosan fésülöm, nem fentről kezdem. Ja, annyira gyerek se vagyok, és van ilyen fésülős balzsamom (vagy mi), gliss kur, de nem akarok állandóan használni, a jót könnyű megszokni :D

16/L

2010. aug. 14. 12:15
 14/14 anonim ***** válasza:
57%

Árt neki. Úgy képzeld el, hogy a haj olyan, mint a papír, vizesen sokkal sérülékenyebb. Könnyebben nyúlik és szakad el, mint szárazon.

[link]

"Be *extremely* gentle with your hair when it is wet, this is when your hair is at its most delicate."

"Wet hair can stretch, making it more vulnerable to breakage or cuticle damage."

[link]

Ilyen fésűt érdemes használni, ezzel is csak nagyon óvatosan fésüld, mikor vizes.

2010. aug. 14. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!