Milyen csillámporos krém márkát ismertek?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami rendes testápoló és van benne csillámpor. Dove önbarnítós krém is ilyen, csak nem szeretném hogy önbarnító legyen, csak simán krémet akarok.2010. aug. 14. 09:12
1/16 anonim válasza:
a Dove-nak nem csak az önbarnítós változatában lehet kapni
van sima is ami csillámporos
2/16 anonim válasza:
az essence-nek van csillámos testápolója meg a dm-ben is van csk nem tudom mi a neve ilyen lányfigura van a tubuson
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Első válaszadó, pontosan melyik is az a krém, nagyon megköszönném válaszod :) Link : [link]
2010. aug. 14. 12:30
4/16 anonim válasza:
Szia !
Nem az első vagyok.
A képen amit belinkeltél,azon az első oszlopból a középső a csillámos.
Dove Silk Glow a neve.
5/16 anonim válasza:
az Avonnak is van csillámporos testápolója, zselé állagú krémje, tusfürdője
6/16 anonim válasza:
DM-ben is lehet kapni Baleásat.
7/16 anonim válasza:
A Dove-os nagyon jó! Meg az Avonnak is van. Az még jobban csillog, nagyon szép. :) Van mellé még testpermet, gél, krémfürdő.
8/16 anonim válasza:
a DM-es nagyon jó.
kör alakú tégelyben van. és kókuszos én imádom :)
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Az avonnak pontosan melyik kréme csillámporos?
2010. aug. 20. 12:55
10/16 anonim válasza:
Skin so soft Mineral gems glamorous gold. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!