Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudom ugy eldolgozni az...

Hogy tudom ugy eldolgozni az alapozót, hogy utána ne tűnjön maszkhatásúnak?

Figyelt kérdés
Alapozóra mindig használok pudert, gyakran erre még pirosítót is. Viszont természetes fényben állandóan maszkhatást kelt :S Egyébként eléggé problémás az arcbőröm :S Az alapozót ecsettel viszem fel és szivaccsal dolgozom el, de mégis... :S és 1 oranal többet nem bir ki, fénylik az arcbőröm, sőt csillog...
2010. aug. 14. 04:14
 1/5 anonim ***** válasza:

én az ujjaimmal szoktam eldolgozni, fülemnél is jól eldolgozom, hajtőnél is, és a nyakam közepéig leviszem, egyre vékonyabb rétegben. nekem nem maszkhatású így. én is használok erre púdert, mert akkor nem fénylik.

azt tanácsolom, hogy hordj magadnál púdert, és mikor látod h elkezd csillogni az arcod kicsit itasd le zsepivel, és púderezd be.

2010. aug. 14. 05:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne ecsettel vidd fel az alapozót, hanem vizes szivaccsal. Ezzel könnyebben el tudod dolgozni. A problémás helyekre ujjbeggyel ütögess kis korrektort a bőrödre. Utána ha valahol nagyon látszik, papírzsepivel korrigálhatod a mennyiséget. Jöhet a púder, inkább ezt vidd fel ecsettel.
2010. aug. 14. 07:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha vizes szivaccsal viszed fel, akkor a fedő hatást enyhíted, vékonyabban fed az alapozó.

Egyébként a szivacsos eldolgozás elég jó megoldás.

Erre tegyél pirosítót és arra az alapozót, hogy a hatás természetesebb, elmosottabb legyen.

Ha viszont nagyon gyorsan átzsírosodik a smink, akkor

1) keress más arckrémet,

2) keress más alapozót és púdert, mert akkor szerintem nem jó a bőrödnek a termék.

2010. aug. 14. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
problémás bőrre ne használja alapozót, inkább kezeld különben sose lesz szebb.
2010. aug. 17. 01:46
 5/5 anonim ***** válasza:
én direkt úgy csinálom hogy a fürdőbe felkapcsolom a villanyt nekem így jobban látszik a bőrhibám.és így pontosan látom hogy hova kell tennem az alapozót meg mennyit.próbáld ki
2010. aug. 17. 10:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!