Hogy tudom ugy eldolgozni az alapozót, hogy utána ne tűnjön maszkhatásúnak?
Figyelt kérdés
Alapozóra mindig használok pudert, gyakran erre még pirosítót is. Viszont természetes fényben állandóan maszkhatást kelt :S Egyébként eléggé problémás az arcbőröm :S Az alapozót ecsettel viszem fel és szivaccsal dolgozom el, de mégis... :S és 1 oranal többet nem bir ki, fénylik az arcbőröm, sőt csillog...2010. aug. 14. 04:14
1/5 anonim válasza:
én az ujjaimmal szoktam eldolgozni, fülemnél is jól eldolgozom, hajtőnél is, és a nyakam közepéig leviszem, egyre vékonyabb rétegben. nekem nem maszkhatású így. én is használok erre púdert, mert akkor nem fénylik.
azt tanácsolom, hogy hordj magadnál púdert, és mikor látod h elkezd csillogni az arcod kicsit itasd le zsepivel, és púderezd be.
2/5 anonim válasza:
Ne ecsettel vidd fel az alapozót, hanem vizes szivaccsal. Ezzel könnyebben el tudod dolgozni. A problémás helyekre ujjbeggyel ütögess kis korrektort a bőrödre. Utána ha valahol nagyon látszik, papírzsepivel korrigálhatod a mennyiséget. Jöhet a púder, inkább ezt vidd fel ecsettel.
3/5 anonim válasza:
Ha vizes szivaccsal viszed fel, akkor a fedő hatást enyhíted, vékonyabban fed az alapozó.
Egyébként a szivacsos eldolgozás elég jó megoldás.
Erre tegyél pirosítót és arra az alapozót, hogy a hatás természetesebb, elmosottabb legyen.
Ha viszont nagyon gyorsan átzsírosodik a smink, akkor
1) keress más arckrémet,
2) keress más alapozót és púdert, mert akkor szerintem nem jó a bőrödnek a termék.
4/5 anonim válasza:
problémás bőrre ne használja alapozót, inkább kezeld különben sose lesz szebb.
5/5 anonim válasza:
én direkt úgy csinálom hogy a fürdőbe felkapcsolom a villanyt nekem így jobban látszik a bőrhibám.és így pontosan látom hogy hova kell tennem az alapozót meg mennyit.próbáld ki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!