Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vichy zsíros bőrre való...

Vichy zsíros bőrre való alapozóról szeretnék kérdezni?! BŐVEBBEN LENT

Figyelt kérdés

15éves vagyok msot fogok menni gimibe,nem sok pattanásom van ... azt szeretném kérdezni hogy ti használtátok már???? minden nap lehet használni??? körülbelül mennyibe kerül? hol lehet venni???

légyszi segítsetek!!!! írjatok le mindent amit tudtok róla előre is köszi!:)

2010. aug. 13. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
én használtam, és nagyon jó. 4000-5000 HUF között van, és csak patikában lehet kapni. ha megfogadod a tanácsomat, akkor próbáld ki inkább a Vichy Aera Teint Pure alapozót. mivel nem sok pattanásod van, szerintem ez lenne neked a legjobb. könnyen felvihető, 12 órán át tart ( nekem kora reggeltől délutánig tökéletesen fenn marad.)és ásványi anyagok vannak benne. szintén ugyanannyi az ára. drága, de tényleg megéri. nekem sokáig elég, mondjuk én akkor használom, ha buliba megyek, vagy ha menstruálok, mert akkor kijönnek a pattanások. még egy tanács! az arcod színéhez közeli színt vegyél. viszont ha az aera teint pure-t választod, akkor egy árnyalattal sötétebbet, mert vizesebb állagú. én csak ajánlani tudom és remélem, h tudtam segíteni. :)
2010. aug. 14. 23:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!! Még valamit leírnál nekem? a patikában hogy kérjem?

hogy kell kiejteni ???

mert mi angolt nem tanultunk az eddig sulimban csak franciát...majd most szeptembertől fogok angolt..

2010. aug. 14. 23:32
 3/5 A kérdező kommentje:
És ezt minden nap használhatom?
2010. aug. 14. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:

szívesen!

aera teint pjur. legalábbis én így mondtam, és tudták, h mit kérek. :D ( amúgy én se vagyok angolos )

ha a zsíros bőrre valót választod, akkor pedig normateint a neve, és kiejteni és úgy kell, ahogy leírtam.

2010. aug. 15. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
ja és igen, mindennap használhatod, ha kell.
2010. aug. 15. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!