Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fehér bőrhöz milyen hajszín...

Fehér bőrhöz milyen hajszín áll a legjobban?

Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 18:51
 1/6 anonim válasza:
szerintem festesd konyakszőkére az nagyon tetszett nekem amikor olyanom volt csak elszúrtam és azóta fekete vagyok mert attól aztán nem lehet megszabadúlni
2008. dec. 1. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
szőke, vörös, viágosbarna, mindenesetre szerintem ne legyen sötét szín.
2008. dec. 1. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem a termeszetes hajszined all a legjobban.
2008. dec. 12. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Én csak annyiban korrigálnék - ha szabad így fogalmaznom - hogy a természeteshez hasonló szín áll a legjobban.

De a világos bőrhöz világos hajat nem ajánlok, mert sápaszt.

-Világosbarna, barna, vörös.

2009. szept. 29. 02:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Barna hajszín.Nőknek az a legjobb szerintem.Az megy minden bőrszínhez szerintem,de a legaranyosabb,legbályosabb kinézetre szerintem az a szín. Vörös sehogy sem, fekete haj az a sötétebb bőrszínhez,jobban leszolizott nőknek néz ki jól,mert különben mortíciás. Szőkék meg agyonszolizva borzasztó mű kinézetelűek,egyáltalán nem tetszenek.
2010. szept. 17. 05:55
 6/6 anonim ***** válasza:

én eléggé fehér bőrű vagyok, és kék szemű. az eredeti hajszínem sötétszőke, de annyira nem állt jól hogy befestettem aranybarnára és ez sokkal jobban áll, sokan dicsérik. linkelek képet hogy kb. milyen színű a hajam.

[link]

2010. dec. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!