Nem fog elromlani a minősége általában?
Figyelt kérdés
Van egy termék amit arcápolásra használok
Ez a termék nem annyira olcsó
Most kaptam egy emailt hogy ha rendelek 2 terméket akkor ingyenes a kiszállítás
Kérdésem az lenne hogy ha van itthon egy termék amit éppen használok és van még benne bőven, és ha ha pluszban rendelek kettőt ki tudja lehet hogy csak egy év múlva fogom felbontani és add itt áll a spájzban hogy nem fog elromlani a minősége áltában?
2021. jan. 4. 13:28
1/3 anonim válasza:
Hát te tudod, én biztos nem rendelnék be kettőt mikor még van is benne csak azért mert ingyenes a szállítás. Főleg így hogy amúgy is drága a termék, a szállítás meg legtöbb helyen 1000 körül mozog ha nem kevesebb, szerintem kifejezetten rossz ajánlat. De csináld azt amit jónak látsz
2/3 anonim válasza:
Attól függ mikor jár le de mivel neten veszed ezt nem tudod ellenőrizni. Vagy bejön vagy sem. Nézd meg az otthonin a lejárati dátumot aztán dönts az ottani lejárati dátum alapján érdemes e megrendelni. Ha szavatolt vagy 2 évig akkor talán megérné.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2021. jan. 16. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!