Milyen hajápoló termékeket használsz?
Milyen sampont,balzsamot,pakolást,egyebet használsz?
A hajam vége kissé száraz és hamar töredezik,a hajtövem hamar zsírosodik.A tarkómnál viszket a fejbőröm hajmosás után,már váltottam többször is sampont.
Nekem ugyanilyen a hajtipusom, nekem a zsírosodásra egyedül a Farmasi levendula és csalán samponja vált be, 3-4 naponta elég volt hajat mosnom, viszont azt beszüntették.
Azóta naponta mosni kéne, viszont szárazsamponnal 2 napig kihúzom.
Így heti 3× mosok hajat.
Most a Ziaja Kakaóvajas Hajsimító samponját használom, nem zsírosít, átlagos sampon.
A Pantene Pro-V károsodott hajra való hajpakolását használom, minden hajmosás után a hajhossz aljára viszem fel.
Szintén a Pantene Pro-V károsodott hajra való 3 perces balzsamját használom a hajhosszra.
Ezután a Balea Professional Oil Repair balzsamját viszem fel a törölköző száraz hajamra (nem öblítem ki) a hajhosszra.
A legeslegaljára pedig hajolajat rakok (nem tudom a márkát 1800 Ft a Dm-be - 150ml).
Heti 1× pedig a Balea Professional vékony szálú hajra való hajkúráját használom a teljes hajamra.
Nem, akkoris zsírosodik ha semmit nem használok rá, mióta beléptem ebbe a tinédzser korba azóta zsírosodik.
De ha meg nem használok ennyi kencét akkor szörnyen szálkás.
Egyébként nekem is ilyen a hajam kb. :(
Legközelebb tuti kipróbálom a Pantene balzsamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!