Melyik a legtartósabb fekete hajfesték szőkített hajra?
Figyelt kérdés
Az egész hajam ki lett szőkítve pár hónapja, viszont azóta meguntam és a fekete mellett döntöttem. Be is festettem, de sajnos már 3-4 hajmosás után láthatóan ledobja a festéket.:( A Syoss-nak a barnásfekete festékét használtam, de hát nem vált be:D Tudnátok ajánlani egy olyat ami nektek bevált nagyon világos hajon? Előre is köszi :)2021. jan. 3. 16:57
1/2 anonim válasza:
Mármint csak egyszer lett még befestve? Szőkített haj mindent ledob, ez nem a festék hibája. Mondjuk a fekete egy idő után gyakori festés mellett megmarad benne úgy hogy nem kopik minden mosással de kb édesmindegy mit használsz, egy ideig még nagyon gyakran kell majd festegetned.
2/2 anonim válasza:
Hajtípustól függ. Egy ideig a hajam vége szőkítve volt,barnát ledobta. Aztán a teljes hajamat feketére festettem be,csak aztán az folyamatosan kopott. De mondom hajtípustól is függ.
Ha otthon szeretnéd festeni,nézd meg az összetevőket,ill.ha hullásra hajlamos a hajad nem ajánlom a feketét,inkább a sötétbarnát.
De mindenesetre ha nem otthon szeretnéd festeni akkor fodrász. Ez azért is jó,mert akkor segítséget tudsz kérni hogyan ápold majd a fekete hajadat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!