Tényleg növeszti a rizsvíz a hajat?
Figyelt kérdés
Növeszteni akarom a hajam, és erről a módszerről sokszor hallottam, nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok?2021. jan. 3. 11:34
1/5 anonim válasza:
Genetikailag meghatározott a hajad növekedése. Abba nem tudsz belepiszkálni!
2/5 anonim válasza:
Én 3 hónapig csináltam, napi 2×, semmi változás nem volt, viszont jobban zsírosodott a hajam.
3/5 anonim válasza:
A haj legjobb esetben 1,5 cmt nő havonta. Vsn akinek genetikailag ennyit sem nő. Persze, vannak módszerek amivel lehet serkenteni és elérheti ezt a 1,5 cmt olyan is, akinek alapból ennyit sem nő. Garancia viszont nincsen rá. Ha ennyit nő a hajd, akkor ne erőlködj, mert többet nem fog.
Szerintem egyébként nem nagyon ér semmit ez a rizsvizes öblítés.
4/5 anonim válasza:
szedj valami szépségvitamint, az többet használ...
5/5 anonim válasza:
Nekem nem használt, és eszméletlenül büdös is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!